Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Ο πολέμαρχος γαρ εγγύς

(συνέχεια από το προ-προηγούμενο)
Ο πολέμαρχος διαχειριστής έκανε όπως αναμενόταν πολλαπλές κινήσεις, σπασμωδικές, πανικού, υβριστικές, έγραψε ειρωνικές ανακοινώσεις, έστειλε επιστολές με απειλές, υπονούμενα και καταπληκτικά ορθογραφικά λάθη. Περνάμε χάρμα. Δεν δέχτηκε την συνέλευση που προτείναμε, δεν θα δεχτούμε την δική του. Θα τα πούμε τον Σπεπτέμβρη με τα σινεμά να του δώσουμε και τα παπούτσια στο χέρι.


(συνέχεια από το προηγούμενο)

Ο Θ. μου ενεχείρισε μόλις ένα σημείωμα. Ισχυρίστηκε ότι είναι διαφημιστικό και ότι του εδόθη εν τω μέσω της οδού. Το κράτησε έτσι χωρίς λόγο και μου το έδωσε έτσι χωρίς λόγο.

μούμπλε, μούμπλε. Σκεψ εντατίκ που λέει κι ο Προβατούκος.

Προσπαθεί να μου πει κάτι; Ίσως. Μήπως το πεπρωμένο μου στέλνει μηνύματα; Πιθανότατα. Μήπως ο δρ. Φλάντζας μου προτείνει θεραπεία; (βλ. σχόλια προηγούμενου ποστ). Χμμμμ.

Το σημείωμα πάντως λέει τα εξής:

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΧΜΑΝΤ

Ο Μαραμπού γεννήθηκε με τη γνώση από τον θεό, από την Μαγική Αφρική. Σας βοηθά να λύνετε όλα σας τα προβλήματα, όπως το να φέρνει πίσω τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ξεματιάζει, διαλύει μαγείες, φέρνει επιτυχία, αγάπη, γάμο, επαγγελματική επιτυχία και παρέχει τα πιό ισχυρά τάλισμαν για προστασία.

Κατόπιν εντατίκ σκεψ καταλήγω σε ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα.

Ο Καθηγητής Αχμάντ διαθέτει εκπληκτικές δυνάμεις, γεγονός που σημαίνει ότι όντως ο Μαραμπού είναι παντοδύναμος και δυνάμει το ίδιο το σημείωμα που έχω στα χέρια μου είναι μαγικό.

Πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι ένας άνθρωπος τον 21ο αιώνα μπορεί να παράγει με τρεις μόνον προτάσεις ένα κείμενο που θα μπορούσε ΑΥΤΟΥΣΙΟ να αποτελεί διαφημιστικό του Απολλώνιου του Τυανέως (εντάξει για την ακρίβεια ο Απολλώνιος δεν ήταν από τη μαγική Αφρική ήταν από τα μαγικά Τύανα).

Τι κρίμα που γράφει από κάτω τα τρόλλεϋ που εξυπηρετούν για την μετάβαση στο ιερό του. Χαλάει όλη η μαγεία...



(συνέχεια από το πουθενά, ήτοι ασυνέχεια)

Σκέφτομαι να απευθυνθώ στον Καθηγητή Αχμάντ να κάνει κάτι για το διαχειριστή μας.

10 σχόλια:

Marvin είπε...

Ποιος Απόλλων ο Τυανεύς καλέ, και η Βιργινια Λεουση τα ιδια κανει...

enteka είπε...

"Θα τα πούμε τον Σπεπτέμβρη με τα σινεμά να του δώσουμε και τα παπούτσια στο χέρι."

πώς θα το κάνετε; δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το σεπτέμβριο...


χχχχχχ
την αγάπη μου ιφιμέδεια!

Ιφιμέδεια είπε...

@Marvin the Martian:

Ναι, αλλά δεν είναι από την Μαγική Αφρική. Που είναι το εξωτικό στοιχείο της Βιργινίας, ε; ε;


@Έντεκα:

Άρη μου,

σε πεθύμησα. Είδα στο όνειρό μου σήμερα ότι χωρίς να το θέλω έπρεπε να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη και όντως βρέθηκα εκεί (σε ένα ώραίο μεγάλο διαμέρισμα με έπιπλα του '30 που μου αρέσουν πολύ). Μέσα στην στενοχώρια μου που δεν θα έβλεπα συχνά την οικογένειά μου, σκέφτηκα να σε πάρω τηλέφωνο διότι το μόνο θετικό ήταν ότι τώρα θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε περισσότερο (you were always on my mind που λένε και οι PSB).

Ο διαχειριστής πολέμαρχος δεν αντιμετωπίζεται έτσι εύκολα. Ο άνθρωπος είναι μετενσάρκωση του Χίτλερ. Θέλει πολύ δουλειά αντιστασιακού τύπου, πυρηνικά όπλα, κλπ. Προς το παρόν αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε ελιγμό στον ελιγμό του...

An-Lu είπε...

Not a bad idea!

Ιφιμέδεια είπε...

Ανάγκη τέχνας κατεργάζεται ;)

Lucha Libre είπε...

Oποιαδήποτε μέθοδος περιλαμβάνει καρφίτσες, κουκλάκια και πουλερικά
είναι απολύτως έγκυρη, σύγχρονη και θεμιτή για τον τίμιο αγώνα σας κατά του φασισμού.
Είθε ο Μαραμπού να βάλει το χέρι του.

Pastaflora είπε...

Και μια χαζή ερώτηση (από μια δικομανή προσωπικότητα!): για πόσο προβλέπει ο κανονισμός της πολυκατοικίας ότι θα είναι διαχειριστής; Υπάρχει μέσα κάποια πρόβλεψη για το τι συμβαίνει σε περίπτωση που κρίνεται ακατάλληλος γι' αυτή τη θέση;
Και κάτι τελευταίο: τι θα συμβεί αν σταματήσετε ΟΛΟΙ να του καταβάλετε τα κοινόχρηστα; Θα τα βάζει από την τσέπη του ή θα αναγκαστεί να παραιτηθεί; (εκτός κι αν το ρίξει στις μηνύσεις, οπότε συνασπίζεστε και του κάνετε κι εσείς με τη σειρά σας)

Ιφιμέδεια είπε...

@Incontinentia:

Στον Μαραμπού βασιζόμαστε!! Δεν έχουμε άλλες ελπίδες!

@Πασταφλώρα:

Είναι ικανός να τα πληρώνει όλα από την τσέπη του αρκεί να κάνει ό,τι θέλει. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν δήλωσή του για παραίτηση εντός του έτους. Ίσως ο ανταρτοπόλεμος να είναι τελικά μιά λύση!

stassa είπε...

Καλέ ποιός καθηγητής Αχμάντ; Μαντάμ Στάσσα, από τη Βραζιλία! Να σου μου του κάνω εγώ ένα envoutement του Χιτλεράκου- διαχειριστή, να ξεκουμπιστεί στα τσακίδια!

Και δεν θα σας κοστίσει και τίποτα... (ότι θα πάρετε, θα πληρώσετε!! ΧD)

Ιφιμέδεια είπε...

@Στάσσα:

Α, δεν μας τα είπατε αυτα τα χρήσιμα, μαντάμ Στάσσα. Α, μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε.

Τέλεια! Θα σας επικαλεστώ!