Κυριακή 13 Αυγούστου 2006

Ύδρα σου'ρχομαι -15 χρόνια μετά

Αγαπητοί μου φίλοι,

για λίγες μόνον ώρες εντός των τειχών.

Έπέζησα της εθνικής οδού και -ω Θέε μου γκαντεμιά!- νομίζω τσίμπησα κλήση για ταχύτητα εντός Αθηνών! Όταν είδα τους λεβέντες με τα γαλάζα να με φωτογραφίζουν ήταν αργά. Άρα έχω λαμβάνειν.
Σημείωση προς υπευθύνους: ή πάρτε το δίπλωμα από τους γέρους ή υποχρεώστε τους να βάλουν ένα τεράστιο Γ (Γέροοοος) στο πίσω παρμπρίζ (κατά το Νέος)

Κατά τα λοιπά, όπως σας ενημέρωσε στα σχόλια του προηγούμενου ποστ ο "καλός" φίλος Non Private Life είμαι ήδη σε επαφή με τον Φίλιππο Καμπούρη. Από Σεπτέμβρη θα κάνω αποκαλύψεις στην εκπομπή του "Δεν ήξερες, δεν ρώταγες" -την μόνη original trash ανάσα στην τηλεοπτική χωματερή.

Ορισμένοι αισθάνονται τις καρέκλες τους να τρίζουν, τα πληκτρολόγια να αναστενάζουν, κλπ. Οι προσβολές που δέχομαι στην υπερτριακονταετή μου καλλιτεχνική πορεία πρέπει να λάβουν τέλος!

Τέλος πάντων, έχουμε χρόνο γι'αυτά...


Example



Στο μεταξύ ετοιμάζομαι για Ύδρα. Δεν θα δοκιμάσω να ανέβω σε γαϊδουράκι -κρίμα να εγκαινιάσω την επίσκεψή μου εκεί με θλιβερά γεγονότα.

Τώρα μόλις συνειδητοποιώ ότι στο νησί είχα πάει με φίλες-συμφοιτήτριες δεκαπέντε χρόνια πριν. Ήμουν κρυφά ερωτευμένη με τον άντρα θα με περιμένει σήμερα το απόγευμα στην αποβάθρα.

Αυτά τα λίγα. Πάω να παρφουμαριστώ, να ντυθώ, να σενιαριστώ (που λέει και η θεία μου η Χρυσούλα).

Ελπίζω να μην είστε καλά παιδιά μέχρι να γυρίσω!

xxx

3 σχόλια:

Μαύρος Γάτος είπε...

Γειά σου Ίφι! Για να σε παρηγορήσω σού λέω ότι στην πολιτισμένη Γαλλία 50% από τις φωτογραφικές κλήσεις πάνε στα σκουπίδια λόγω αδυναμίας αναγνώρισης πινακίδας, χάσιμο της κλήσης κάπου μέσα στ6ην πορεία της γραφειοκρατίας κτλ. Οπότε έχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50% πιθανότητες να την σκαπουλάρεις λάδι....

Καλές διακοπές Σ;)

Ιφιμέδεια είπε...

Ουάου!

Ευχαριστώ για τα ευχάριστα νέα!

Μα θα ήταν και άδικο. Έτρεχα με 100 σε άδειο δρόμο με όριο 70 (εντελώς ουτοπικό έτσι κι αλλιώς!)

Να'σαι καλά για τις ευχές! Κι εσύ να περνάς καλά!

Μαύρος Γάτος είπε...

Σ;)