Τετάρτη 9 Αυγούστου 2006

Η Σολωμόντεια λύσις

Και Βόρεια και Νότια.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανατολικά και Δυτικά δεν παίζει;

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε βόρεια

Μαύρος Γάτος είπε...

Αυτό γίνεται εύκολα αν κόβεις βόλτες περνώντας από τον Βόρειο Πόλο... Μια βόρεια μια Νότια, κάθε τρία δευτερόλεπτα αλλάζει, μόλις περάσεις τον Πόλο, κι ας κινείσαι ευθεία. Το πρόβλημα είναι Βορειονότια ή Νοτιοβόρεια;

Ξέρω, ξέρω! ΚΑΙ Βορειονότια ΚΑΙ Νοτιοβόρεια!!!!

Ιφιμέδεια είπε...

Npl,

θα τον καθαρίσω τον καλό μου: ονειρεύεται θάλασσες και ακτές και με αποπροσανατολίζει! Αλλά τι ανάγκη έχει; Εγώ θα είμαι με το ασπρόμαυρο ολόσωμο σαν την Όρκα τη Φάλαινα-Δολοφόνο...

Μαύρε Γάτε,

με όλη αυτή τη σύνθεση-σχόλιο μου θύμισες τον πολυαγαπημένο μου Άη-Βασίλη! Να'σαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

GIATI 08/09/2006 KAI OXI 09/08/2006 AYGOYSTOS AKOMA PLS MIN MOU TON PERNETE KAI DEN EXO PAEI KAI DIAKOPOES:(

Ιφιμέδεια είπε...

Αχ ανώνυμε έχετε δίκιο το έχω παρατηρήσει κι εγώ! Αλλά άσχετη ούσα με τα template και τα τοιαύτα δεν ημπορώ δεν δύναμαι να το διορθώσω! Αν ξέρετε τρόπο πείτε μου (εκτός από σπαστικό είναι και μπερδευτικό είναι και αμερικανιά)

I.I είπε...

Προς Νότο, προς Νότο τράβα!

Καλοκαίρι είναι, αν δεν καεί και λίγο το δερματάκι μας πως θα το πάρουμε χαμπάρι ότι είναι Αύγουστος. Από βορινό καιρό χορτάσαμε τον Ιούλιο, άνοιγες το παράθυρο και λύσσαγε ο αέρας λες κι ήταν Μάρτιος!
Γι αυτό σου λέω Νότο ψηφίζω.
Κι όσο για το Σολομώντα, δεν είχε αυτός μεγάλα διλήμματα, εγώ είχα. Ίδιο είναι να έχεις να βρεις τη σωστή μάνα, και να πρέπει να προδώσεις το Θεάνθρωπο;;;;
(Τους είχα προτείνει τεστ DNA αλλά πρόλαβε ο Σόλο και πήρε το σπαθί, άστα χαμπάρι δεν έπαιρνε από τεχνολογία ο Σόλο!)

Ανώνυμος είπε...

ΙΦΙΜΕΔΕΙΑ ASXETH ONTAS KAI EGO DEN MPORO NA SE VOITHISO MIA PARATIRISI EKANA OS PERASTIKI APO TO BLOG SOU

Ιφιμέδεια είπε...

Ιούδα,

δέχομαι πιέσεις από πολύ μεγάλες δυνάμεις. Αλλά ως άλλη πριγκίπισσα Λέια (αυτή με τα κεφτεδάκια μαλλιά) θα αντισταθώ σθεναρά!

Ανώνυμη:
:(

Ανώνυμος είπε...

Ύποπτο ο καλός σου να θέλει παραλία...


Τί είδους παραλία;;;


Όχι όχι όχι

Βουνό γλυκειά μου

Στο βουνό στο βουνό...

Ανώνυμος είπε...

mias kai vriskese edo kai ise toso kali mazi mou para tis pieseis opou dexese mporeis na me enimeroseis ti akrivos ine ola auta ta blogs (like yours) opou episkeptomai kathos serfaro sto net logo tis mi iparxis ergasias kai tis varemaras mou

ps:fantazese pio itan to proto opou epesa

Ιφιμέδεια είπε...

Npl,

κι εμένα τα φίδια με ζώσανε, αλλά τι να κάνω; Το αγόρι θέλει θάλασσα κι εγώ ποτέ χατήρι δεν του χάλασα (αυτό θα με φάει!).

Τους Γαμπρούς της Ευτυχίας τους έχεις δει;

Αγαπητή ανώνυμη,

τα μπλογκ είναι διαδικτυακά ημερολόγια. Προσωπικές ιστοσελίδες στις οποίες κανείς γράφει -συνήθως χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο- ό,τι μπορείς να φανταστείς: γεγονότα της αληθινής ζωής, φανταστικές ιστορίες, σχολιασμό επικαιρότητας, κλπ. Υπάρχουν και θεματικά μπλογκ, φωτογραφικά, καλλιτεχνικά, κλπ. Μπορεί κανείς να "ανεβάσει", να προβάλλει δηλ. φωτογραφίες, ακόμη και να διαθέσει μουσική. Και πολλά πολλά άλλα.

Σου προτείνω -αν όπως κατάλαβα είμαι το πρώτο σου μπλογκ- να ταξιδέψεις και σε άλλα από αυτά που προτείνω δεξιά στη στήλη links. Από αυτά θα οδηγηθείς σε άλλα, κ.ο.κ. ώσπου να βρεις αυτά που προτιμάς.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις δικό σου ακολούθησε τις απλές οδηγίες που θα βρεις πατώντας το get your own blog. Επίσης μπορείς να γραφτείς στον blogger χωρίς να έχεις δικό σου μπλογκ.

Αν θέλεις οτιδήποτε να με ρωτήσεις μη διστάσεις. Όλοι άσχετοι είμασταν όταν ξεκινήσαμε -μερικοί όπως εγώ παραμένουμε άσχετοι, αλλά το διασκεδάζουμε κι όλας!

Μαύρος Γάτος είπε...

Πάντως ξανασκέψου το, εκτός από το ότι λύνεται μια και καλή το ζήτημα, έχει και πολλή δροσιά ο Πόλος.... Έχει και όμορφες παραλίες, για μπάνια δεν σου εγγυώμαι.

Σ;))))

Ιφιμέδεια είπε...

Μαύρε Γάτε,

το σκέφτομαι ήδη! Μού έχει χαλάσει τόσο η διάθεση που σκέφτομαι να κάτσω σπίτι μου...

jojo~super! Έρχομαι να δω!

NinaC είπε...

Νότο λέμε, λέω!