Σάββατο 21 Απριλίου 2007

Η φωνή

Οι γονείς του Άλεξ από τη Βέροια άνοιξαν ένα blog και αποφάσισαν να πληροφορούν όσους ενδιαφέρονται γιά την υπόθεση μέσω αυτής της αλογόκριτης οδού.

http://natela-veria-gr.blogspot.com/




Υ.Γ. Πληροφορία που τσίμπησα από τον αγαπημένο μου Πρόβατο!

4 σχόλια:

Vsls είπε...

Δε ξέρω αν θα φανώ πολύ κακός αλλά θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι η ασυδοσία για τηλεθέαση των ελληνικών ιδιωτικών μέσων, αναγκάζει αυτούς τους γονείς να δημιουργήσουν ένα blog για να ενημερώνουν εκατοντάδες αγνώστους που κανονικά δεν θα τους ενδιέφερε καν το θέμα της εξαφάνισης, αν δεν υπήρχε αυτή η ασυδοσία της δημοσιοποίησης; Φαύλος κύκλος; Θα χειροτερέψει όταν τα ίδια μέσα προβάλλουν τις ειδήσεις του blog ως νέα στοιχεία, αν δε το κάνουν ήδη.

Ιφιμέδεια είπε...

Δεν συμφωνώ μαζί απόλυτα σου vlsl. Το blog είναι το ιδιωτικό μέσο ενημέρωσης και στην περίπτωση των γονιών μπορεί (έστω και ως απειροελάχιστη πιθανότητα) να τους φανεί χρήσιμο.
Δεν νομίζω να προβάλλουν τα μέσα τις ειδήσεις του blog. Προβάλλουν τους δημοσιογράφους τους και τους δικηγόρους της υπόθεσης. Που χρόνος...

Vsls είπε...

Δεν κατηγορώ τους γονείς για τη δημιουργία του blog. Αλλά πιστεύω πως τα κοράκια (δημοσιογράφοι και περίεργοι τηλεθεατές) τους ανάγκασαν να καταφύγουν σε αυτή τη λύση. Μακάρι να βοηθήσει σε κάτι την υπόθεσή τους.

Ιφιμέδεια είπε...

Μακάρι όντως!
Έχεις δίκιο οι δημοσιογράφοι τους οδήγησαν στο επικοινωνιακό αδιέξοδο και η αστυνομία με τους δικαστικούς στο αδιέξοδο που αφορά τη λύση του προβλήματος.