Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Το παιδί με τη γεμάτη βαλίτσα

Μιά από τις χειρότερες ανασφάλειες είναι να μην αδειάζεις τη βαλίτσα σου -κυριολεκτικά και μεταφορικά ίσως- γιατί μπορεί απο στιγμή σε στιγμή να βρεθείς στο δρόμο.

Όποιος έχει ποτέ αισθανθεί το φρικτό αυτό αίσθημα μπορεί ίσως να καταλάβει τι περνάει ένα 23*χρονο παιδί, ο Γιώργος Σαμψών Χατσατριάν, που θέλει να μείνει και να σπουδάσει στην Ελλάδα αλλά η ελληνική νομοθεσία/γραφειοκρατία έχει άλλη γνώμη.

Όσοι θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο γιά το θέμα διαβάστε εδώκαι εδώ
κι αν συμφωνείτε με το αίτημά του στείλτε σχετικό email στη διεύθυνση

mail@lyk-mous-thess.thess.sch.gr


*και όχι 16χρονο όπως έγραψα κατά λάθος. Το λάθος μου επισήμανε με τον πλέον ευγενή τρόπο η Νατάσα και την ευχαριστώ θερμά!

4 σχόλια:

advocatus diaboli είπε...

Μπράβο Ιφιμέδεια, είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα. Εχω ήδη στείλει μέιλ και προτρέπω όλους να κάνουν το ίδιο. Είναι ντροπή μας να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια.

roadartist είπε...

Οντως μπραβο ..

Ιφιμέδεια είπε...

Κανένα μπράβο σε μένα γιατί κι εγώ από άλλους το έμαθα κι άλλοι πήραν την πρωτοβουλία με το μειλ. Το πόσο με στενοχωρούν βρε παιδιά τέτοιες ιστορίες...

Ανώνυμος είπε...

愛情公寓,情色,情色貼圖,色情網站,愛情配對,情色a片,色情小說,情色文學,情色小說,色情,情色視訊,寄情築園小遊戲,aio交友愛情館,色情遊戲,情色交友,嘟嘟情人色網,言情小說,情色論壇,色情影片,愛情,色情文學,情色網,麗的情色小遊戲,色情漫畫,一夜情,情色遊戲,色情貼圖,色情圖片,微風成人,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人,成人影城,18成人,成人聊天室,85cct成人片,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,成人小說,微風成人區,成人交友,成人貼圖站,成人漫畫,成人遊戲,免費成人影片,成人論壇,a片,AIO,日本a片,a片下載,av,av片,av女優,a漫,免費A片,av美女,情趣用品,情趣,情趣商品,本土自拍,自拍,性愛,視訊做愛,做愛,美女交友,美女,美女遊戲,美女寫真,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,視訊聊天,免費視訊,免費視訊聊天,視訊交友網,視訊美女,走光,巨乳,偷拍,性感影片,無碼,影片