Τετάρτη 23 Αυγούστου 2006

Αμέρικα Αμέρικα

Example



Θέλω πολύ να ταξιδέψω κάποια στιγμή στην Αμερική.

Στο μεταξύ με "ταξίδεψαν" ωραία η Μιραντολίνακαι ο BigFatOpinion.

Όχι, όχι εκεί που γράφουν συνήθως. Το οδοιπορικό τους είναι εδώ: Deep Blues Travelogue.

3 σχόλια:

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Ευχαριστώ για την παραπομπή, Ιφι. Απολαυστική, όπως αξίζει σ' ένα τέτοιο ταξίδι και σε μια τέτοια χώρα, που επιφυλάσσει τις πιο ωραίες εκπλήξεις της για όποιον έχει τον χρόνο και την διάθεση για ανακαλύψεις, πέρα κι έξω από τις συνήθεις προκαταλήψεις μας για την Αμερική. Την γνήσια και γήινη Αμερική, που δεν θα την συναντήσει κανένας στην Washington και στα γραφεία της.

Ιφιμέδεια είπε...

Asteroid,

κι εμένα με ενθουσίασε γι'αυτό και έδωσα την παραπομπή. Μου φάνηκε καταπληκτική δουλειά και κυρίως -χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα κείμενα των δύο συγγραφέων- κυρίως οι φωτογραφίες! Αυτές μου άφησαν πολύ ζωηρή εντύπωση και μόυ ενίσχυσαν την επιθυμία να επισκεφτώ τον τόπο!

Εσύ asteroid μου έχεις επισκεφτεί τις ΗΠΑ;

cobden είπε...

Tέλειο το οδοιπορικό των παιδιών!
Όνειρο ζωής και για μένα ένα ταξίδι στις Η.Π.Α., Ιφιμέδεια...Να είχα ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη διάθεση μου, ένα αυτοκίνητο και καλή παρέα και να ξεκίναγαμε εαπό την Νέα Υόρκη μέχρι να καταλήξουμε στος Λος Άντζελες, στις ακτές του Ειρηνικού!Με αμέτρητες στάσεις στο ενδιάμεσο για να γνωρίσουμε την πραγματική Αμερική!Με γοητευουν πολύ και η Νέα Υόρκη και η Καλιφόρνια αλλά πιο πολύ θέλω να γνωρίσω την Αμερική που σνομπάρουμε εμείς οι Ευρωπαίοι...Το Νότο, το Τέξας, τη Νεβάδα, τη Γιούτα!Θα ήταν μοναδική εμπειρία!Μακάρι να γίνει πραγματικότητα κάποτε, Ιφιμέδεια!