Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2006

Έχουμε Δέντρο Μεγάλο - Όβερ

Example



Που λέτε, την Παρασκευή που μας πέρασε ο καλός μου ο αντρούλης μου πήρε ένα μεγάλο δέντρο (ΝΑ μεγάλο!) και πολλά στολίδια και μπάλες και απ'όλα κι ας έχει και την μέση του που τον πονάει.

Και τώρα είμαι μιά χαρά -σχεδόν δηλαδή διότι το καυτό θέμα του μπαλκονιού εκκρεμεί... Η μαμά μου σκέφτηκε να τρυπήσουμε με τρυπάνι τα κουφώματα και να περάσουμε καλώδιο και κάτι τέτοια, αλλά δεν ξέρω είμαι κι εγώ σκεπτική (τα λυπάμαι καινούργια κουφώματα), σηκώνει και ο αντρούλης μου το φρύδι και προβληματίζομαι.

Πρέπει στο γάμο να κάνουμε υποχωρήσεις και να βάζουμε νερό στο κρασί μας. Εγώ καμιά φορά βάζω κόκα-κόλα, άσε που πίνω πολύ σπάνια. Τέλος πάντων. Σκέφτηκα να στολίσω το μπαλκόνι με στολίδια και πράσινο κλαδί και βλέπουμε.

Σήμερα θα στολίσω το γιγαντιαίο σούπερ-δέντρο και θα πατήσω για να φτάσω στην κορυφή στο σούπερ καινούργιο τέλειο σκαμνάκι που μου πήρε ο αντρούλης μου από την ΙΚΕΑ (και το έφτιαξε μόνος του) και θα τραγουδήσω κάλαντα. Γιούχου!

Στο μεταξύ σήμερα μας πήρε 2 ώρες να φτάσουμε στις δουλειές μας! Αντί να βελτιώνεται η κατάσταση, χειροτερεύει... Συνειδητοποιούμε ότι αν ταξιδεύαμε στην αντίθετη κατεύθυνση θα είχαμε φτάσει Θήβα, μή σου πω Λαμία και θα τρώγαμε και κανένα κοψίδι. Στο Κολωνάκι κοψίδια φευ, πουθενά...

Καλημέρα μας.

10 σχόλια:

cyrus είπε...

Όταν έχεις τα σαλόνια,
τι τα θέλεις τα μπαλκόνια;

Περιττό να σου πω ότι η Αρτάνις ήδη ζηλεύει τη δεντράρα σας, και οσονούπω θα απαιτήσει παρόμοιες φροντίδες...

Καλημέρες, καλημέρες...

Xilaren είπε...

άσε τα κουφώματα κάτω, καλή μου!

(ακόοοοοοομα να φανεί αυτός ο πρόθυμος ο ηλεκτρολόγος;;)

με γεια το δένδρο σας!

:-)

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Γράψατε: "Η μαμά μου σκέφτηκε να τρυπήσουμε με τρυπάνι τα κουφώματα και να περάσουμε καλώδιο και κάτι τέτοια, αλλά δεν ξέρω είμαι κι εγώ σκεπτική (τα λυπάμαι καινούργια κουφώματα), σηκώνει και ο αντρούλης μου το φρύδι και προβληματίζομαι."
Φρονώ ότι παντρευτάκατε ένα σώφρονα νέο, συνήθως συμβαίνει το αντίθετο απο ότι γράφετε.
Αυτό όμως να μην σας αποπροσανατολίζει και να κρατιέστε απο κάπου όταν ανεβαίνετε στο σκαμνάκι.
Όμορφο βράδυ

YO!Reeka's είπε...

αν τρυπήσετε τα κουφώματα, θα φτιάξετε την ιδανική θύρα εισόδου για ζωύφια στο τιμημένο σπίτι σας :) :) ε, βάλτε το από μέσα από το τζάμι το δέντρο, ή τα φωτάκια, φέτος τουλάχιστον :)
τις ευχές μου στις είπα στο ανάλογο ποστ

I.I είπε...

για μπριζολακια στον Τελη!

αμέσως!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Ακούω πως εκείνη η έρμη η Τσακάλωφ έχει γίνει λίγο Χασιά, Καλύβια και Βλάχικα Βάρης μαζί από την τσίκνα ενός μεταμοντέρνου ψητοπωλείου, που μόλις άνοιξε... Έπειτα (και πριν) από τις 2 ώρες του καθημερινού σας πήγαιν' - έλα, μήπως να περνούσατε από κει πρώτα;
Όσο για την πρίζα στο μπαλκόνι, είμαι βέβαιος πως υπάρχει και θα θα βρεθεί λύση. Ηλεκτρολόγος δεν ξέρω πώς θα βρεθεί... Αυτό είναι το δύσκολο!
Καλημέρα σας!

Trilian είπε...

χμμμ... βαλτε μία μπαταρία αυτοκινήτου στο μπαλκόνι και συνδέστε τα εκει... ο μπαμπάς μου (ή αλλίως Μπομπ ο μάστορας) αυτό έκανε... χιχι!

Ιφιμέδεια είπε...

Αχ, κύριε Cyrusgeo μου, την Αρτάνις σας και τα μάτια σας! Και την δεντράρα της να της πάρετε και όλες τις φροντίδες να παρέχετε!

Υ.Γ. Σήμερα ασχολήθηκα λίγο με την συνομήλικη Στέλλα ;) Ελπίζω να προλάβω την κατάθεση συμμετοχής!

Xilaren,
αφού σκέφτομαι να γράψω και Ωδή στον Χαμένο Ηλεκτρολόγο. Ναι τα κουφώματα τα αφήνω προς το παρόν εν ειρήνη (ο Gelial είχε ατράνταχτο επιχείρημα!)

Νερίνα μου,
ναι, πολύ σώφρων ο νέος. Αφού σκέφτομαι να τον φωνάζω Σωφρόνιο! Όμορφη μέρα και σε σας!

Gelial, καίρια παρέμβασις! Πάνω που ήμουν έτοιμη να υποχωρήσω μπροστά στην επιθυμία, ηκούσθη η φωνή σας, της λογικής! Ευχαριστώ και για τις ευχές και για τις συμβουλές!

Ιούδα,
σταματήστε να με εκθέτετε παντρεμένη γυναίκα! Τέτοια λέτε και όπου να'ναι θα μου βγει το όνομα της καλντεριμιτζούς!

Αστεροειδή,
είχα καταλάβει ότι είστε ένας μορφωμένος άνθρωπος, αλλά πλέον εντυπωσιάζομαι! Ώστε αλώθη το Κολωνάκι από την τσίκνα; Εδώ ταιριάζει το της Μαίρης Λω: "Ε, Κολωνάκι πώς σε έχουν καταντήσει!" Πάντως κανένα σουβλάκι θα φροντίσω να το χτυπήσω...

Trilian,
τι ωραία ιδέα! Ακούγεται και ασφαλές! Θα φροντίσω να ενημερωθώ! Να χαίρεστε τον μπαμπάκα σας τον πολυμήχανο!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Ο Αστεροειδής το έχει διακηρύξει urbi et orbi : Η κουλτούρα κουλτούρα, αλλά μπροστά στην τσίκνα δεν πιάνει μία!
Ποτέ του δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε μια καλή σούβλα, σε ένα παϊδάκι γάλακτος...
Κι αν είναι, για το χατήρι του Τέλη, να σας πουνε "καλντεριμιτζού", χαλάλι και πάλι χαλάλι! Είμαι βέβαιος πως θα συμφωνήσει και ο Ιούδας επ' αυτού!

Ιφιμέδεια είπε...

Έχετε δίκιο. Καλή και η κουλτούρα, αλλά και το μπριζολάκι χρειάζεται. Συμφωνώ και επαυξάνω λοιπόν!

Έχει αχτύπητα μπριζολάκια ο Παρεμπιπτόντως τα μπριζολάκια του Τέλη θεωρούνται έργο τέχνης, οπότε; (Ιούδα ακούς;; Βρήκα άλλοθι!)