Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πολιτική παρέμβαση

Αγαπητοί μου φίλοι,

γνωρίζετε την προτίμησή μου στην προώθηση νέων πολιτικών προσώπων που κινούνται εκτός του κυκλώματος της οικογενειοκρατίας και του νεποτισμού (γράφω δύο συνώνυμα για έμφαση) και ονειρεύονται να αλλάξουν τον ρου αυτής καταβασανισμένης χώρας. 

Με το θάρρος της γνωριμίας μας, σας επέπληξα (εδώ) προ μηνός για την λανθασμένη στο παρελθόν ψήφο σας και την δυσπιστία στην επιλογή νέων, το τονίζω ΝΕΩΝ, ανθρώπων σε κομβικές πολιτικές θέσεις.

Ορισμένοι από εσάς, φίλοι μου, με δηλώσεις σας στα σχόλια της ανάρτησης εκείνης επιδείξατε ειλικρινή μεταμέλεια και επικαλεστήκατε άγνοια. Ιδού τώρα η ευκαιρία σας να αποδείξετε την αλήθεια των ισχυρισμών σας και να δώσετε την ψήφο σας εκεί που πραγματικά θα πιάσει τόπο.

Εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών σας γνωρίζω τρία σημαίνοντα, αν μή κατά τι παραγνωρισμένα πρόσωπα που φιλοδοξούν να κερδίσουν μιά θέση στην καρδιά σας και στο φάκελο που θα ρίξετε στην κάλπη την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010.

Οι πολιτικοί που σας παρουσιάζω εν συντομία ανήκουν σε τρία διαφορετικά πολιτικά κόμματα, σε νέους σχηματισμούς και όχι στα γνωστά καθεστωτικά κομματικά σχήματα.

Τύχη αγαθή μου δίνει προσωπικά την δυνατότητα να ψηφίσω τους δύο εξ αυτών, εφ'όσον ο ένας θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά και ο άλλος ως περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική. Επειδή ομιλούν αποτελεσματικά αντ'αυτών τα προεκλογικά τους έντυπα θα περιοριστώ σε ελάχιστες επισημάνσεις.

Φίλιππος Καμπούρης, Δημοσιογράφος-Παρουσιαστής

Αν κατοικείτε σε άλλη χώρα ή πλανήτη ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ ότι ο κος Φ. Καμπούρης είναι ο παρουσιαστής των πλέον επιτυχημένων δημοσιογραφικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση. Εσείς μόνον συγχωρείστε αλλά παραπέμπεστε σε ενδελεχή μελέτη των βιντεοσκοπημένων αποσπασμάτων της εκπομπής στο γνωστό βιντεοsite.  
Ξεκινήστε από εδώ, όπου ο δημοσιογράφος περιβάλλεται από όλα τα μεγάλα αστέρια του πολιτικού και κοινωνικού σχολιασμού (κα Ντούβλη, κος Εθνικός Σταρ, κος Κωλοτούμπας, κος Σώτης Τσογλάνης, κ.α.) αλλά παρακαλώ μην μπερδευτείτε, τον κο Κωλοτούμπα τον έχετε ήδη ψηφίσει σε υψηλή πολιτική θέση. 

Για να επανέλθουμε στο παρόν, παρακαλώ λάβετε υπ'όψιν σας ότι ο κος Καμπούρης πολιτεύεται με τον συνδυασμό "Πειραιάς Πόλη Θρύλος" του οποίου ηγείται ο κος Π. Μαντούβαλος.
Προς τέρψιν και ενημέρωσιν αναπαράγω την κάρτα του υποψηφίου, άνευ άλλων σχολίων ή μόνοn του θαυμασμού μου για την γραφιστική της τελειότητα (είναι και ντουμπλ-φας και έγχρωμη).

Παναγιώτης (Πητ) Παπαδάκος

Για τον κο Παπαδάκο, επίσης εξέχον και παραγωγικό μέλος της ελληνικης κοινωνίας, δεν θα γράψω παρά ελάχιστα. Ο πρώτος λόγος είναι ότι φοβάμαι ότι με τα 3 νταν που διαθέτει, αν με πετύχει πουθενά, δεν θα βρει ο παπάς να θάψει.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι τα λέει θαυμάσια ο ίδιος στο σύντομο αλλά περιεκτικό και πληροφοριακό βιογραφικό σημείωμα που περιλαμβάνει το προεκλογικό φυλλάδιό του (το οποίο σημειωτέον διανέμει ο ίδιος).

Θα περιοριστώ στα εξής:

1. Η γραφή "τα εκ βοντό" για το σχετικό ολυμπιακό άθλημα είναι ασφαλώς προβληματική ορθογραφικά. Εφ'όσον καταφανώς πρόκειται για ελληνικό άθλημα (πώς λέμε "τα εκ βαθέων"), θα έπρεπε να γράφεται "τα εκ βοντώ", όπως λέμε 'άλμα επί κοντώ'.

2. Για τον Σούλη Τσικρίκα ή Τσικρικά (μήπως γι'αυτό ο δαιμόνιος γραφίστας έγραψε με κεφαλαία;) βρήκα μόνον ότι έχει συμμετάσχει στις ταινίες "Το ρεμάλι της Αθήνας" και "Τα καθάρματα", αλλά δεν αμφιβάλω ποσώς ότι θα ήταν μεγάλος δάσκαλος αν το λέει ο κος Παπαδάκος.

3. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν διάβασα το φυλλάδιο και παρατήρησα το πλήθος των πτυχίων (Μάστερ, Δοκτορά, Ψυχολογίας και Αστρολογίας) που διαθέτει ο υποψήφιος ήταν ότι με τα πενιχρά μου προσόντα ούτε θέση διδάκτορος στην Ανωτάτη Σχολή Προβλέψεων Ουρανίων Σωμάτων δεν μπορώ να βρω.

Ας σημειώσω πάντως ότι ο κος Παπαδάκος δεν εστάθη τόσο τυχερός όσον αφορά την γραφιστική απόδοση του φυλλαδίου, εφόσον το κείμενο περιέχει σοβαρά συντακτικά λάθη που δυσκολεύουν την κατανόηση του περιεχομένου του. Επιπλέον υπάρχει ένα ασυγχώρητο ορθογραφικό λάθος που αφορά τον μελλοντικό επιδιωκόμενο τίτλο του κου Αδώνιδος Γεωργιάδη ως "περιφερΙάρχη".

Αναδημοσιεύω το φυλλάδιο ως έχει, έχοντας προσθέσει με κίτρινο χρώμα σημεία που αξίζουν  περαιτέρω προσοχής.
Καλλίτσα-Γιαννοπούλου-Τσιάκα

Σας ξεγέλασα (!) και ελπίζω να πήρατε το πολιτικό μάθημα να μην πιστεύετε τις προγραμματικές δηλώσεις που ακούτε.

Η κα Γιαννοπούλου-Τσιάκα δεν είναι υποψηφία στις αυτοδιοικητικές εκλογές.  Ως γνωστόν πολιτεύεται συνήθως ως υποψήφια βουλευτής της Β' Αθηνών με το κόμμα Δημοκρατική Αναγέννηση του κου Σ. Παπαθεμελή - στις προηγούμενες εκλογές μάλιστα ο λαός των Αθηνών την ετίμησε με 320 ψήφους.

Επειδή όμως της έχω ιδιαίτερη αδυναμία, όπως ίσως θυμάστε από το αφιερωματικό αυτό κείμενο, θέλησα να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό μου για το γεγονός ότι έπεσε στα χέρια μου η προσωπική της κάρτα.
Για ευνόητους λόγους παρενέβην και έσβησα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να της δημιουργήσουν πρόβλημα από κακοήθεις και εφ'όσον δεν πρόκειται για έντυπο που μοιράζει διαφημιστικά και αφειδώς.

Η κα Γιαννοπούλου διαθέτει προσωπική ιστοσελίδα που αναφέρεται στην κάρτα (εδώ), αλλά επιτρέψτε μου να περιαυτολογήσω: δεν διαθέτει ούτε κατά διάνοια το πλήθος στοιχείων που αναφέρω στο δικό μου κείμενο (εδώ).Κλείνοντας σας ερωτώ: αυτή μου η πολιτική παρέμβαση θα μείνει ασχολίαστη;

42 σχόλια:

δύτης των νιπτήρων είπε...

Ορίστε, για να μη μείνει ασχολίαστη σημειώνω τα "Καμπούρης Φίλιππος" και "Μαντούβαλος Πέτρος" στο πρώτο φυλλάδιο. Θα έκανα μεταδημότευση και θα τον ψήφιζα αλλά με χάλασε αυτή η μαθητοστρατιωτική λόξα με το επίθετο-όνομα.

mahler76 είπε...

καλά ο θείος Πήτ με τον φασίστα? ε όχι.

ou ming είπε...

Χαχαχα. Καταρχάς, έπαθα τέτοια εγκεφαλική κράμπα με το τα εκ βοντό/τα εκ βοντώ, που βρέθηκα να αναρωτιέμαι μήπως το σωστό είναι το τα εκ βουντού. Δεύτερον, κακώς δεν υπογραμμίσατε το "και, όπως λέει ο ίδιος, κατεβαίνει στον Πειραιά" μετά το "είναι καθηγητής και ιδρυτής της ανωτάτης σχολής προβλέψεων ουρανίων σωμάτων". Τον φαντάστηκα να κατεβαίνει από ένα ουράνιο σώμα στον Πειραιά (ο Πειραιάς πρέπει πλέον να καθιερώσει τον εορτασμό της Αναλήψεως του Κυρίου και της Καταλήψεως του Πητ Παπαδάκου).

varometro είπε...

Καταρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα και την μάνα σου γιατί υπάρχεις και σε εσένα για το blog και το κείμενο αυτό.

Γελάω εδώ και μισή ώρα και όλοι με κοιτάνε με απορία, αλλά μέσα μου κλαίω... Κλαίω και οδύρομαι που ο μαλάκας δεν πρόσεξα και δεν δήλωσα στο μηχανογραφικό την Α.Σ.Π.Ο.Σ. (Ανώτατη Σχολή Προβλέψεων Ουρανίων Σωμάτων). Στο τσακ είμαι αυτή την στιγμή να τα παρατήσω όλα και να ξαναδώσω πανελλήνιες, ή όποιο σύστημα εισαγωγής έχουν σήμερα τέλος πάντων.

Υ.Γ. Αν αυτό το κείμενο δεν είναι ρεπορτάζ τότε τι είναι;

faraona είπε...

Ιφιμέδεια πριν να το πάθω το εγκεφαλικό ...μπορώ να γελάω μέχρι να μου βγει το συκώτι?


*ναι αλλά...
εχω κι ενα μεγάλο "γιατί" μέσα μου που νιαουρίζει σαν γατί.
Γιατι όλα αυτά τα "ατομα" αποφασίζουν να πολιτευτούν?
Μεγάαααλο θέμα.

Φιλώ σε

lemon είπε...

Διευθύντρια Παν/μίου Αθηνών-Πολυτεκνος....????
Μα τι ιδιότητα είναι αυτή, Ιφιμέδεια, την οποία οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ΕΤΣΙ? Τι θέλει να μας πει?
Σταματώ γιατί με χάλασε πολύ αυτό και θα γίνω κακιά, θα ήθελα να της ρίξω μια μπουνιά στα μούτρα αυτής της κυρίας, οχι ΔΕΝ θα την ψηφίσω (!)-ευτυχώς ψηφίζω στην Θεσσαλονίκη(!)...
:)

Γι αυτόν πάλι που έχει DOCTORA και έχει συγγράψει 8 (μα οκτώ!!) βιβλία... τι να σου πω, με προβλημάτισες!!!

Α, μπα? είπε...

Και να φανταστείς, μέχρι τη δεύτερη παράγραφο νόμιζα ότι μιλάς σοβαρά!

Μετά ηρέμησα...

Ιφιμέδεια είπε...

@δύτης των νιπτήρων

Καλώς ήρθατε και ευχαριστώ που εγκαινιάσατε τον πολιτικό σχολιασμό της ανάρτησης με μιά οξυδερκή παρατήρηση. Τω όντι και οι δύο προτιμούν τη συγκεκριμένη διάταξη επωνύμου επομένου υπό ονόματος. Μήπως για να διευκολύνουν την ταύτιση στο ψηφοδέλτιο;
(μπα... η μαθητοστρατιωτική λόξα θα είναι)

Ιφιμέδεια είπε...

@mahler76

Μαύρος Πητ λοιπόν ;)

Ιφιμέδεια είπε...

@ou ming

Πόσο καλά έκανα και δημοσίευσα αυτά τα τεκμήρια!
Πολύ διασκέδασα με την παρατήρησή σας για την κατάβαση του Πητ εκ των ουρανών!! Αλίμονο σε αυτόν που θα βρεθεί στο χώρο προσγείωσης αυτού του ουρανιου σώματος.

Όσο για το βοντό/βοντώ, εμένα ομολογώ ότι μου θύμισε και γαλλικά ονόματα, όπως Μπαρντώ, Μπελμοντώ, κλπ.

Ιφιμέδεια είπε...

@varometro

Αγαπητέ μου φίλε,

σας ευχαριστώ πολύ που εκτιμάτε τον αληθινό δημοσιογραφικό αποκαλυπτικό λόγο και την προσφορά του ταπεινού ιστολογίου στην ενημέρωση του έλληνα ψηφοφόρου
(αν και κατά δήλωσή σας βλέπετε και Τριανταφυλλόπουλο, μήπως να μην κολακευτώ πολύ;)

Αυτή την σχολή κακά τα ψέμματα την ζήλεψα κι εγώ -την ζήλεψα φρικτά- και σκέφτομαι να κάνω αίτηση προκειμένου να γίνω δεκτή ως διδάσκων.
Ξέρω, θα πείτε: τι σχέση έχω με τις προβλέψεις. Δεν έχω ομολογουμένως, αλλά μπορώ να ξεκινήσω να διδάσκω τα βασικά που τα γνωρίζω καλά
-οι πλανήτες και οι δορυφόροι τους,
-τα ζώδια και οι ωροσκόποι,
-τα περιστέρια στο κεφάλι του Καρατζαφέρη,
-οι Πύλες του Ανεξήγητου, κλπ.
Αφήστε που αν συνεχίσω την δίαιτα μπορεί να αποκτήσω το Ουράνιο Σώμα που πάντα ονειρευόμουν.

Ιφιμέδεια είπε...

@faraona

(μετά το πρώτο γέλιο)

Συμφωνώ με το "γατί" σας κι αναρωτιέμαι κι εγώ. Όχι τόσο γιατί αποφασίζουν να πολιτευτούν, ελκόμενοι από χρήματα και εξουσία, αλλά με ποιά λογική γίνονται δεκτοί από τους εκάστοτε συνδυασμούς.

Ιφιμέδεια είπε...

@lemon

Η κυρία προφανώς απευθύνεται στα εθνικοπατριωτικά αισθήματα του φιλοθεάμονος κοινού ισχυριζόμενοι ότι πρόσφερε πολλούς έλληνες στην πατρίδα και ίσως επιδιώκοντας ψήφους από πολύτεκνους. Σοκαριστικό, αλλά προφανώς με έναν τρόπο λειτουργεί (έστω σε 320 ανθρώπους).

Όσο για το Ντοκτορά και τα βιβλία, άστα ο πόνος μου μεγάλος με το θέμα (ένα και δεν μπορώ να το κουλαντρίσω!)

Ιφιμέδεια είπε...

@Α,μπα?

Αυτό που κατά βάθος με έχετε ικανή για όλα κατά βάθος με κολακεύει.
Καλημέρα!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Καλή μου Ιφιμέδεια, τα λέγατε τόσο ωραία κι ήμουν έτοιμος να αφήσω ένα σχόλιο πολύ κολακευτικό για την παρατηρητικότητα και την οξύνοιά σας - αλλά η απάντησή σας στην Faraona μου τα χάλασε όλα...
Μα πώς, τόσον ευφυής εσείς, είναι δυνατόν να απορείτε "πώς γίνονται δεκτοί" στους συνδυασμούς αυτοί οι άνθρωποι;
Καλή μου Ιφιμέδεια, δεν γίνονται δεκτοί... ΕΙΝΑΙ οι συνδυασμοί!

Καλημερίζω, πάντως!
;-)

Ιφιμέδεια είπε...

@Asteroid

ΧΑΧΑ! Καλά κάνατε και με μαλώσατε! Έτσι είναι και με βάση τους φυσικούς νόμους άλλωστε: τα συστατικά χαρακτηρίζουν το προϊόν μείγμα!

amalthia είπε...

τι αφιέρωμα ήτο αυτό για την κυρία Καλίτσα?! μένω άναυδη! δυστυχώς όμως το λινκ που θα με οδηγούσε στην ανοιχτή επιστολή της Αλεξίας με οδήγησε στην κεντρική σελίδα του Παπαθεμελοβλογκ!

Τέλος πάντων...για μια ακόμα φορά με κάνεις να λέω πως όλα τα υπέροχα συμβαίνουν στην Αθήνα,είναι πραγματικά κρίμα που εγώ,σαν κατσίκα, δεν θα μπορέσω να ψηφίσω αυτές τις προσωπικότητες και να νιώσω υπερήφανη για εμένα που κάνω το σωστό. κρίμα,πραγματικά κρίμα.

Αβαδιστη είπε...

Iφι εγώ που είμαι Α Αθηνών και με κυνηγάει ο κ. Πλεύρης για να ξαναγίνει η Αθήνα ελληνική τι να κάνω?

Pastaflora είπε...

Aξιολογοτάτη φίλη,
είναι πολύ αργά για μένα πια να μεταφέρω τα πολιτικά μου δικαιώματα...
Καταραμένα ΒουΠού! Εμείς γιατί δεν έχουμε τέτοιους υποψήφιους, αλλά μόνο κάτι ξανθιές αλλά Μαριάννα Β.;

Just an Ordinary Pontios είπε...

χα χα χα κλαίω!!!
ο πητ είναι όλα τα λεφτά, αν και είναι καθηγητής ψυχολογίας
την καλλίτσα την ενθυμούμαι από το προηγούμενο ποστ και σε εγκαλώ που δεν έχεις ένα προεκλογικό φυλλάδιο, να μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα

Randy Marsh είπε...

Έπος το προεκλογικό φυλλάδιο του Πητ. Στο 'δανείζομαι'!!!

Ιφιμέδεια είπε...

@amalthia

Ορθώς σε οδήγησε το λινκ από ό,τι θυμάμαι, διότι η "αυθόρμητη" Αλεξία ήταν οπαδός του κου Παπαθεμελή - όσο απίθανο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο.

Μην απογοητεύεσαι όμως καλή Αμάλθεια ως προς τις εκλογικές σου επιλογές. Είμαι βέβαιη ό,τι σε όποιο μέρος της Ελλάδος κι αν κατοικείς, όλο και κάποιο παρόμοιο φυντάνι θα βάζει υποψηφιότητα!
Έχε πίστη και ερεύνα!

Ιφιμέδεια είπε...

@Αβάδιστη

Αγαπητή μου Αβάδιστη,

νομίζω ότι έχεις εθνική υποχρέωση να κάνεις τον κο Πλεύρη να χάσει τον ύπνο του και να ψάξεις στα ψηφοδέλτια για να ψηφίσεις κάποιον μετανάστη (όλο και κάποιος, έστω και κατά λάθος ή για διαφημιστικούς λόγους, θα έχει παρεισφρήσει).

Ιφιμέδεια είπε...

@Πασταφλώρα

Αγαπημένη μου,

Είμαι βεβαία ότι και τα ΒουΠου θα διαθέτουν παρόμοια προσοντούχα όντα. Ψάξε καλά, ερεύνησε και είμαι σιγουρη θα βρεις
(κι όταν βρεις να μας το πεις!)

Ιφιμέδεια είπε...

@Just an Ordinaty Pontios

Μα δεν φτάνει που βρήκα την κάρτα της - το πλέον δύσκολο- μου ζητάτε κάτι τόσο κοινό;
Εγώ υπέθετα ότι θα μου ζητήσετε αυτόγραφο!

Ιφιμέδεια είπε...

@Randy Marsh

Παρακαλώ, με τιμάτε!
Είμαι και θαυμάστρια του ιστολογίου σας άλλωστε!

sonora είπε...

Εγώ διαβάζοντας το κείμενο (στα γρήγορα)νόμιζα ότι είναι πλάκα.Απο τα σχόλια κατάλαβα ότι είναι κανονικοί υποψήφιοι.Και τώρα κλαίω.Από απελπισία γιατί η ζωή έχει πολύ πλάκα που δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά.Και θα κρατήσω την ανάρτηση στα αγαπημένα μου.

Ιφιμέδεια είπε...

@donasonora

Αγαπητή μου καλώς ήλθατε, κι ας σας έφερε εδώ αυτή η κωμικοτραγική ανάρτηση!

ESKARINA είπε...

Ο κος Παπαδάκος, ως ειδήμων περί των προβλέψεων, δεν γνωρίζει ήδη από σήμερα - ή έστω δεν έχει προβλέψει - πόσες ψήφους θα πάρει στις επικείμενες εκλογές; Νομίζω ότι το φυλλάδιο του θα απέπνεε μια κάποια αυτοπεποίθηση και τρομοκρατική πειθώ αν έγραφε "Γνωρίζω από σήμερα με πόσες ψήφους θα με τιμήσετε ". Προσωπικά, δεν θα θεωρούσα άχρηστη και μια υπόδειξη/επεξήγηση του τύπου "διότι οι δορυφόροι του Κρόνου βρίσκονται σε ελλειπτική τροχιά".

Ιφιμέδεια είπε...

@Eskarina

ΧΑΧΑ! Πολύ ορθή η παρατήρηση!

Βεβαίως πρέπει να γνωρίζει από τώρα το αποτέλεσμα διότι και καθηγητής προβλέψεων ουρανίων σωμάτων είναι και ψυχολόγο, ώστε να ψυχολογήσει τις τάσεις του εκλογικού σώματος!

DonnaBella είπε...

kai anarwtiomouna, na erthw na pshfisw, na mhn pshfisw, kai an pshfisw, poion na pshfisw..alla mou deixate to dromo agaphth! :-)

Vam33 είπε...

Χαχα (τι σούργελα είναι αυτά ωρε παιδιά)Ωραιότατο ποστ.Καλησπέρες

Ιφιμέδεια είπε...

@DonnaBella

Α, όχι δεν θέλω τέτοια διλήμματα! Βεβαίως να έρθετε. Δεν πρέπει να υποστηρίξετε τέτοιους αξιόμαχους υποψήφιους;

Ιφιμέδεια είπε...

@Vam33

Είδατε τι προϊόντα βγάζει η μάνα ελληνική γη;

Ανώνυμος είπε...

έρχομαι και φεύγω μέρες τώρα για να μην χαλασω το "κλιμα" στα σχόλια.

αλλά ο.κ. το αποφάσισα :) θα σας πω με την σειρά τα συναισθήματα που μου προκάλεσε η πρώτη αναγνωση

1.χαμογελούσα με την εισαγωγή σας
2.κατατρόμαξα με την ασχήμια των φυλλαδίων
3.καταλυπήθηκα που θα παρουν οι 3 αυτοί έστω και μια ψήφο
4. θύμωσα που θα παρουν οι 3 αυτοί έστω και μια ψήφο

τώρα απλώς απολαμβάνω τον διάλογο στα σχόλια

καλό σας βράδυ :)

Αλαφροϊσκιωτος είπε...

O Μαύρος Πητ Παπαδάκος μπορεί να ενίκησε τον Σατανά, αυτοί όμως που θα τον ψηφίσουν έχουν ηττηθεί από τον αυνανισμό...!

caterinax είπε...

Το 'τα εκ βοντώ' δεν υπάρχει απλά!

Φαντάζομαι και εδώ στα βόρεια οι υποψήφιοι θα είναι του ίδιου βεληνέκους - ή μπας και είστε μόνο εσείς οι τυχεροί;
Οπως και να 'χει, σας καλημερίζω και σπεύδω να γραφτώ στη σχολή Ανώτατων ουράνιων σωμάτων ή όπως στο καλό λέγεται :-D

Ιφιμέδεια είπε...

@holly

Αγαπητή μου δεν σε αδικώ καθόλου (προχώρησα και στον ενικό!).
Και τα δικά μου συναισθήματα όταν βλέπω τέτοια δείγματα υπαρκτού σουρεαλισμού είναι ανάμικτα και με την έκθεση εδώ προσπαθώ νατα ξορκίσω και τα γελοιοποιήσω.

Ιφιμέδεια είπε...

@Αλαφροΐσκιωτος

Τέλειο σχόλιο!
(άραγε έπεται ότι και ο αυνανισμός είναι ισχυρότερος του Σατανά;)

Ιφιμέδεια είπε...

@caterinax

Είμαι δυστυχώς πεπεισμένη ότι παντού εν Ελλάδι ευδοκιμούν τέτοια φρούτα. Αρκεί να κοιτάξετε προσεκτικά στα ψηφοδέλτια και θα διακρίνεται πολλούς και πολλές.
Και την δική μου καλημέρα!

Αλαφροϊσκιωτος είπε...

@ιφι...
Εννοείται ότι ο αυνανισμός είναι ισχυρότερος από τον Σατανά... Δες το και στατιστικά: πόσοι είναι οι σατανιστές στον κόσμο; Τώρα σκέψου πόσοι είναι οι αυνανιστές...!!!

(Άλλωστε ο "Αυνανισμός" είναι η πολιτική συνέχεια του "Αυριανισμός")

Κωνσταντίνος Μπούγας είπε...

τέλειο ποστ. λυπάμαι που δεν μπορώ να ψηφίσω κανέναν τους :(
στην ανωτάτη σχολή προβλέψεων ουρανίων σωμάτων πώς μπορούμε να μπούμε;; :Ρ