Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Surprise! Surprise!

Είναι νύχτα, αλλά το blogging δεν γνωρίζει ξεκούραση, δεν έχει διακοπή.
Ο blogger μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος πετιέται από το κρεββάτι του ξαφνιασμένος.
Τι έχει συμβεί;
Το press.gr έχει δημοσιεύσει ένα ποστ και ο Άγιος πρέπει να απαντήσει.
Η απάντηση του, που συγκλονίζει, αρχίζει ως εξής:

"Με ξύπνησαν τώρα μόλις να ανοίξω το Blog “PRESS.GR” και το έπραξα. Είναι η ώρα 1.30 πρωινή, ξημερώματα Τετάρτης...". Η συνέχεια
εδώ


Ο Φοίβος Δεληβοριάς από το "Κύτταρο" στην Ανάβυσσο, στο Plaza Resort Hotel. Μα πώς νόμιζα ότι η απόσταση είναι πολύ μεγάλη;
Αντιγράφω από το δελτίο τύπου που ο ίδιος αναδημοσιεύει στο site του:

Το "Plaza Resort Hotel", το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην παραλία της Αναβύσσου στην Παλαιά Φώκαια, στο πλαίσιο των πρωτοποριακών Long Stay Weekends - τριήμερη διαμονή στο κόστος της διήμερης - σας παρουσιάζει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008 τους "Κ-13" και τον Φοίβο Δεληβοριά.

Μια ανατρεπτική μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές τον Φοίβο Δεληβοριά, ακόμα 2 νέες τραγουδίστριες και 5 ταλαντούχους μουσικούς. Απολαύστε μοντέρνους ανατρεπτικούς ρυθμούς του σήμερα αλλά και του χθες. Συνδυάστε μια μοναδική μουσική συναυλία "για λίγους", με μία τριήμερη απόδραση από την καθημερινότητα στην παραλία της Αναβύσσου, στο "Plaza Resort Hotel". Απολαύστε πολυτελή διαμονή, gourmet γεύσεις αλλά και πολλή μουσική, χορό και δραστηριότητες ψυχαγωγίας για τα παιδιά μέσα από τα πρωτότυπα τριήμερα διασκέδασης του ξενοδοχείου. Ανακαλύψτε και εσείς "τι τρέχει" στο "Plaza Resort Hotel" το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008.

Μόνο εγώ βλέπω κάτι ασύμβατο εδώ;


Ο κόσμος αλλάζει είναι φανερό. Αυτά που ήξερες, εκεί που βασίστηκες, οι φίλοι που αγάπησες δεν είναι πιά εκεί.

Και "Surprise! Surprise!". Η έκπληξη θα είναι κακή -σχεδόν νομοτελειακά.
Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις.
Εκεί που βασίστηκες, καλά να πάθεις που έπεσες.
Οι φίλοι δεν είναι πιά εκεί, είναι αλλού και πρέπει να προσέχεις γιατί ξέρουν πολλά and they're out to get you....


Θα μάθεις άλλα κόλπα, θα βασιστείς αλλού.

Θα αγαπήσεις πάλι;

8 σχόλια:

sikia είπε...

Αχ το δόλιο το μητροπολίτη, τον ξυπνάνε μέσα στη μαύρη νύχτα όταν κάποιο μπλογκ αναφερθεί σε αυτόν. Γιαυτό προσέξτε τι γράφετε!!!

Ιφιμέδεια είπε...

Ναι, Συκιά μου σαν να τον βλέπω αλαφιασμένο με το ρασονύχτικο να τρέχει: ανοίξτε το λαπτοπ να ανεβάσω ποστ εν τω μέσω της νυκτός!

cobden είπε...

Τον Αμβρόσιο στα comments τον αποκαλούν όλοι Σεβασμιότατο!Βρε,Ιφιμέδεια μήπως τους έχουμε δώσει πολύ θάρρος και μας απευθύνονται στον ενικό στα blogs μας ;))

Ιφιμέδεια είπε...

Μεγαλειώτατε,

έχετε απόλυτο δίκαιον! Παραπήραμε θάρρος εδώ μέσα. Αφεντικά και δούλοι σκατά γεννήκαμε ούλοι.

Προσωπικά πάντως στο μόνο πρόσωπο που απευθυνόμουν με τον δέοντα σεβασμό μέχρι πρότινος ήταν ο Dr. Φλάντζας, στον οποίο πάντοτε του απευθύνομαι ως "Σεβαστέ μου Πρωθυπουργέ", λόγω του αξιώματος που κατέχει.

Από τούδε και εις το εξής αρνούμαι να μου απευθύνεστε με τα "βρε Ιφιμέδεια" και τα ρέστα.

Λόγω της θεϊκής μου ιδιότητος -την οποία όλοι σας πεισματικά επιλέγετε να παραγνωρίζετε- επιθυμώ να με προσφωνείτε εις το εξής Πότνια. Τίποτα λιγότερο.

7Demons είπε...

E,ψιτ,Πότνια λατρεμένη μας,

Είναι νύχτα, ρίχνει χιονόνερο,μόλις φάγαμε μισό κιλό σπιτικό χαλβά και η διαιτά μας πήγε για βρούβες,ακόμα ονειρευόμαστε ότι μένουμε αλλού,έχουμε κι ένα ψιλοάγχος θανάτου(πολύ τσιγάρο),αύριο είναι μιά άλλη μέρα(ελπίζουμε το ίδιο με τη σημερινή),λέμε να μην πιούμε κάνα ουισκάκι,κι έχουμε μια μικρή φοβία,ότι αφού κάναμε 30+ χρόνια να ξεπεράσουμε την επιμελώς κρυμμένη δυσλεξία μας,αρχίζουμε να έχουμε άνοια...
Τι σκατά θέλαμε να γράψουμε άπόψε και το ξεχάσαμε,ε???

Ιφιμέδεια είπε...

Λατρεμένοι μου και σεις 7,

τίποτα δεν θέλατε να γράψετε και έτσι (χωρίς να το καταλάβετε;) τα γράψατε όλα. Και ουϊσκι και χαλβάς και χιονόνερο και τσιγάρο (αχ, εσείς!) και όλα. Και η άνοια μέσα.

Σκέφτομαι μήπως αυτή η άνοια είναι κάτι που το προκαλούμε, που το γουστάρουμε κάπως και το έλκουμε.

Αχ,εσείς.

Xilaren είπε...

πες μου οτι μου κάνεις πλάκα με τον παναγιώτατο! πάμε καλά;;; και γιατί η διευθυνσή του του ειναι μακακα.βλογσποτ.κομ (mkka.blogspot.com), ειναι αστείο, έτσι δεν είναι;;;

για τον Φοίβο, νο κομμεντ, του έχω μεγάλη αδυναμία...

Ιφιμέδεια είπε...

καλε τι παρατηρητικότης είναι αυτή;;; Όντως το Άγιο Μπλογκ είναι makaka ή μή κακά ή δεν ξέρω που στα κομμάτια το σκέφτηκε και το έβαλε!!!!

Δεν του το γράφω στα σχόλια για να μην χάσει τον ύπνο του ο χριστιανός!