Τρίτη 24 Απριλίου 2007

Τέσσερις φωτογραφίες και τέσσερις ενδόμυχες σκέψεις

Σε μιά σύντομη διαδρομή μόλις 130 χιλιομέτρων που έκανα εχτές στην Εθνική της Κορίνθου απάντησα 4 (!!!) μπλόκα της Τροχαίας που φωτογράφιζαν με εκείνο το σιχαμένο μαντζαφλάρι στο μάτι και με το χαμόγελο του επιτεύγματος στα χείλη. Πλην μιάς περιπτώσεως όπου οδηγούσα σε άδειο δρόμο με άλλα δύο μόνον οχήματα μακριά μου και έφτασα τα 140 (με όριο 100 ή 120 δεν θυμάμαι), ήμουν νομοταγής, όμως κάτι μου λέει ότι όλο και κάποια φωτογραφία μου θα φτάσει στα χέρια μου και δεν θα μου αρέσει...

(Ενδόμυχη σκέψη no 1: Σκέψου να έρθουν και οι τέσσερις! Mon Dieu! Yo!reeka help!)

(Ενδόμυχη σκέψη no 2: Ή μήπως αν γίνει δικαστήριο να φέρω προς υπεράσπισή μου τον δρα. Φλάντζα; Αυτός ο άνθρωπος είναι μιά κάποια λύσις...)

(Ενδόμυχη σκέψη no. 3: Οι τροχονόμοι άρχισαν να παίρνουν ποσοστά από τα πρόστιμα no?)

(Ενδόμυχη σκέψη no 4: Όχι δεν ήταν αυτό που νόμιζες....)

8 σχόλια:

I.I είπε...

Η ενδόμυχη σκέψη Νο4 με συγκλόνισε!
Είμαι αναγκασμένος πλέον να αλλάξω πορεία ζωής!!!!

An-Lu είπε...

Η σκέψη νο. 3 είναι σωστή!
Κατά τα άλλα...αναμείνατε το μπουγιουρντί!

Ανώνυμος είπε...

Τείνω να συμφωνήσω με την ενδόμυχη σκέψη νο. 4 πολύ απλά γιατί κατά πάσα πιθανότητα είδατε στον ύπνο σας τα 4 μπλόκα (κάτι που θεωρώ ιδιαιτέρως ανησυχητικό, αλλά πάλι γιατρός δεν είμαι). Χθες πήγα Πάτρα και γύρισα και μπορώ αν βεβαιώσω -και με δήλωση του νόμου 105 αν χρειαστεί- πως ένα μπλόκο είχε όλο κι όλο (κι αυτό περισσότερο διακοσμητικό χαρακτήρα είχε) στο κλασσικό σημείο στο Ξυλόκαστρο. Βέβαια ως γνωστόν αποτελείτε αγαπημένο στόχο των παπαράτσι και μπορεί να μπερδέψατε τους τηλεφακούς που είχαν στήσει κατά μήκος της εθνικής οδού για να αποθανατίσουν την εκδρομή σας με τα ραντάρ χειρός της τροχαίας, αλλά αυτό δεν είναι λόγος δια να χλευάζεται, με αστήρικτα υπονοούμενα (περί ποσοστών κλπ), η ένδοξη ελληνική αστυνομία που όποτε χρειάστηκε να δείρει κάνα φρικιό ή κάναν αλβανό το έπραξε και με το παραπάνω.

Ο κομμουνισμός δεν θα περάσει.

varometro

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Με τέτοια και τόση παραβατική συμπεριφορά συμπυκνωμένη σε μια μικρή διαδρομή, μπαίνω στον πειρασμό να σας χαρακτηρίσω "σιγανοπαπαδιά", γιατί άλλην εικόνα μου είχατε δώσει, αλλά, πάλι, ειδικά με την περίπτωσή σας ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι συμβατός - μάλλον στο "γρηγοροπαπαδιά" πρέπει να προσανατολισθώ!!!
Καλά ξεμπερδέματα!

7Demons είπε...

Ε.Σ.Ν0 1:Μην γίνεστε απαισιόδοξη...
Ε.Σ.Νο 2:Λατρεύουμε το σουρεαλισμό σας,πιο πολύ κι απ΄τον Μέγα μας Dr.Φλάντζα!!!
Ε.Σ.Νο 3: Ευτυχώς όχι ακόμα.
Ε.Σ.Νο 4:Φιλενάδα μας το χάλασες στο αποκορύφωμα!!!

Την Καλημέρα μας :-))

Ιφιμέδεια είπε...

Αγαπημένε Ιούδα,

εδώ είμαστε γιά να σας συγκλονίζουμε! Τίποτα λιγότερο!

Αγαπητή μου An-lu,

τι ωραία λέξη το μπουγιουρντί! Εύηχη, κεφάτη μπορώ να πω. Τι κρίμα να σημαίνει κάτι τόσο δυσάρεστο...

Προκλητικό Βαρόμετρο,

το ύφος σου προδίδει ότι είσαι ο τύπος που κυκλοφορεί με φίλτρο πάνω στις πινακίδες. Που να τα δεις τα μπλόκα αφού δεν σε αφορούν; Λοιπόν γιά Δευτέρα 23 Απριλίου έχουμε και λέμε: μπλόκο λίγο πριν τα διόδια στην Ελευσίνα (και όχι στο κλασικό Ξυλόκαστρο), μπλόκο λίγο πριν το Σπαθοβούνι (στρίψαμε γιά Τρίπολη, δεν πήγαμε Πάτρα), επιστροφή: μπλόκο πάλι στην κατηφόρα πριν τα (κλειστά) διόδια στο Σπαθοβούνι (αυτό μάλλον με τσίμπησε με τα 140), και τέταρτο στην Εθνική (δεν πρόσεξα που, νομίζω κοντά στα Μέγαρα, δεν μετρούσα πιά).

Φίλτατε Αστεροειδή,

σας βεβαιώνω, είμαι μεν γρηγοροπαπαδιά αλλά νομοταγής. Μην μου πείτε ότι το maximum που οδηγείτε στην εθνική είναι το τυπικώς νόμιμον 120 γιατί δεν θα σας πιστέψω!

Αγαπητά μου 7 δαιμόνια,

Θα μείνω αισιόδοξη, αλλά να κρατήσω και μιά καβάντζα με τον δρα Φλάντζα ε;

YO!Reeka's είπε...

ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις τέτοια κλήση είναι να φέρεις αποδείξεις ότι έτρεχες να πας σε γιατρό. θα βρεις έναν παθολόγο στον προορισμό σου να σου γράψει ένα χαρτί ότι έφερες τη θεία σου την Κούλα από το Άνω Κατσικοχώρι Κορινθίας
επίσης θα βουρκώσεις, θα δείξεις λίγο ντεκολτέ, απλά πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω εγώ
simple as that

Ιφιμέδεια είπε...

Λίγο ντεκολτέ;;;; Λίγο ντεκολτέ;;;;
Η πρότασή σου με θίγει!

(Μήπως να στείλω την Στέλλα Μπεζαντάκου instead?)

Σοβαρά τώρα, από ό,τι καταλαβαίνω όλοι αυτό κάνουν. Το ιατρικό τρικ. Μήπως να πρωτοτυπήσω και να ισχυριστώ κάτι πιό τρελλό, όπως ότι έτρεχα να ξεφύγω από τις τύψεις, τους δαίμονες που με κυνηγούν, κλπ, κλπ.